claudiu studio foto



Galeria de nunta 3 - selectie de imagini

Apasati pozele mici pentru a afisa imaginile marite.

Alte galerii de nunta   1     2     3     4     5     6  

In final, imaginile care va vor fi cele mai dragi sunt cele in care aratati cel mai bine si in care aveti si o atitudine naturala. Asta este si partea care-mi place cel mai mult la nunti: sedinta de portret sau sedinta de poze formale. Formal nu este tocmai cuvantul cel mai potrivit pentru ca in functie de miri, si mai ales de mireasa, imaginile nu vor avea nimic rigid si formal in ele. Este adevarat ca oamenii se intimideaza in fata unui aparat foto, dar luati cu binisorul isi vor da drumul si vor fi ei insisi. De asta este nevoie de timp pentru sedinta foto dedicata mirilor, pentru ca acea rigiditate de inceput sa dispara. De aceea veti gasi in mine aproape un prieten, care va va indruma, care va spune o gluma si va destinde atmosfera. Veti avea exact imaginile de nunta pe care vi le doriti. Daca sunteti romantici, veti avea parte de romantism, daca sunteti glumeti veti avea parte de poze mai traznite, daca sunteti sobri si seriosi veti avea parte de imagini mai profunde. La fiecare sedinta incerc sa fac altceva, sa nu intru in rutina, sa fiu creativ si bineinteles sa raman in sfera stilului glamour. Va promit ca va fi distractiv si ca va veti destinde in acea ora dedicata sedintei de fotografii formale.

Veti constata pe parcursul nuntii ca nu sunt un simplu mercenar, un fotograf interesat doar de bani (asa cum ma acuza unii in pagina de impresii). Cei care m-au cunoscut si carora le-am fotografiat diverse evenimente stiu ca am umor, ca sunt un entuziast si ca fac orice efort pentru a obtine o imagine de exceptie. Ma intereseaza ca imaginile pe care vi le dau sa fie de calitate si imi ramane intotdeauna placerea de a va vedea fatza surazand la vederea pozelor dv. Imi va mai ramane si amintirea unui eveniment atat de minunat petrecut alaturi de dv. Click aici pentru a vedea noul site.

Urmariti linkul daca doriti o sedinta foto trash the dress

Multe imagini nunta din aceasta pagina au fost prelucrate digital (corectii de culoare si retus) si ca urmare imperfectiunile de pe fata au fost indepartate. Accesati pagina de poze retusate pentru a vedea cum este cu prelucrarea digitala.

Oferta speciala de nunta - foto video machiaj si coafura pentru 2 zile

Articole legate de fotografie


In aceasta sectiune veti gasi articole si opinii foarte utile legate de fotografia de nunti:

 

Toate fotografiile (din galeriile de nunti) au permisiunea mirilor pentru a fi publicate in aceasta pagina.

Flori online