claudiu studio fotoPagina de portrete in studio

Dati click pe pozele mici pentru a vedea versiunea marita.

Aveti familie? Click pe fotografie de familie

Aveti copii? Click pe fotografii cu copii

Special pentru gravide fotografii cu gravide

Cati dintre dv. au o fotografie in care sa arate chiar bine? Multi se multumesc cu instantanee facute de prieteni, de multe ori cu camere foto precare. In studio, cu lumini controlate, aveti cele mai mari sanse sa aratati bine cel mai bine. In studio este timp si pricepere pentru a folosi lumina, pozitia corpului, a capului si pozitia aparatului pentru a scoate in evidenta partile dvs. bune si pentru a ascunde, pe cat posibil, defectele. Se pot face fotografii bust, plan american, sau in picioare. Se pot face si poze de grup si este o idee buna sa veniti cu cei dragi. Din pacate timpul nu sta in loc si dvs. nu intineriti, asa ca ar fi bine sa treceti pe la studioul meu sa va imortalizez acum. Aveti o poza buna de cand ati absolvit liceul sau facultatea? Va astept si va garantez ca va fi distractiv. O fotografie buna face mult!

Puteti veni cu prietenul/prietena, sotul/sotia si veti avea un portret frumos impreuna. Pozele de cuplu sunt intotdeauna interesante. Portretele de familie, mai ales pentru cei cu copii mici se pot face la domiciliu dv.

Cele mai multe imagini se vor retusa (asta inseamna ca se pot scoate petele de pe fata, riduri, se pot imbunatatii culorile, aveti aici un exemplu de retus portret) si printa digital pe hartie foto. Veti avea toate pozele pe CD si pot posta o parte din fotografii pe Internet, daca doriti.

Sunt de parere ca o fotografie buna, adica un portret bun, trebuie sa surprinda cel mai bine trasaturile fizice ale subiectului, dar sa captureze si ceva din interiorul lui, o particica din sufletul lui, din personalitatea lui. Fiecare persoana are un numar mare de expresii, pe care le foloseste in diverse ocazii, fara sa constientizeze acest lucru. Un fotograf profesionist are datoria de surprinde sau de a stimula afisarea acestor expresii, pentru a da viata pozelor sale.

Gasiti aici oferta de pret pentru sedinte de portret

Pentru cupluri, iata ce pozitii folosesc americanii pentru portret in doi. Aveti rabdare 30 de secunde pentru a se incarca pdf-ul. In Acrobat Reader folositi setarea Zoom 100%.

Aveti familie? Click pe fotografie de familie

Program TV