Claudiu Studio Foto

Corporate Games – participant Capgemini

Incepand cu 2012 exista si in Romania jocurile sportive Corporate Games. Acestea sunt o competitie sportiva de amatori organizata intre angajatii firmelor. Participantii se intrec in discipline sportive diverse, acolo unde cred ca au mai multe sanse. Nu existe limite de participare, dar exista regulamente, se dau premii, se organizeaza party. Este o initiativa laudabila si interesanta, care si-a propus sa incurajeze sportul de masa, spiritul competitiv si pe cel de camaraderie.

In continuare veti vedea cateva fotografii care surprind participarea companiei Capgemini la Corporate Games Bucuresti 2015.

intrecerea de bowling capgemini la bowling in asteptarea cursei angajat capgemini in cursa de cart in cart startul cursei de cart IMG_2649 la standuri la parada Corporate Games Bucuresti 2015 parada Corporate Games Bucuresti 2015 la parada Corporate Games Bucuresti parada Corporate Games la parada Corporate Games 2015 parada Corporate Games 2015 IMG_2929 IMG_2933 IMG_2949 IMG_2974 Capgemini la parada Corporate Games Bucuresti 2015

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*