Claudiu Studio Foto

Costumatiile in studio

Se pot face fotografii interesante in studio prin folosirea unor costumatii de epoca

 

Multe persoane simt nevoia sa poarte haine deosebite la sedinta foto din studio. Daca sunt intrebate nu stiu sa defineasca ce inseamna haine deosebite, dar cu siguranta se refera la vestimentatii total diferite de hainele normale, obisnuite.

O idee buna este sa se inchirieze haine de epoca. Hainele de epoca sunt foarte rare si tocmai din acest motiv pot creea un efect deosebit, dar pe de alta parte sunt greu de procurat.

costum de nobil in studio

 

In Bucuresti exista cateva locuri de unde se pot inchiria haine de epoca. Opera Romana are foarte multe haine de epoca, stranse de-a lungul anilor intr-o garderoba impresionanta. Studiourile de la Buftea care acum apartin de Studiourile Mediapro sunt pline de haine de epoca. Mai exista si mai multe site-uri care inchiriaza costumatii pentru petreceri sau chiar pentru cosplay.

costum de roman in studio

Costumele de epoca din Studiourile MediaPro si Opera Romana au avantajele ca au fost lucrate de oameni priceputi, care au tinut ca hainele sa fie credibile din punct de vedere istoric.

La inchirierea de costume de epoca, singura problema care apare frecvent este nepotrivirea de marime. Trebuie sa probati costumul pentru a va asigura ca este marimea potrivita dv.

Spread the love

O parere despre “Costumatiile in studio

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*