Claudiu Studio Foto

Fotografia rudelor la nunta

La nunta se intalnesc multe rude din partea mirilor, care poate nu s-au mai vazut de ani. Bucuria revederii si a petrecerii in comun a unui eveniment fericit poate si trebuie sa produca o multime de fotografii. Sa vedem ce momente sau ocazii sunt prielnice pentru a fi inregistrate.

Pregatirea miresei are loc de obicei, la casa miresei, unde parintii sunt prezenti si pot fi facute cateva poze. Parintii sunt se vor simiti in largul lor si vor fi mai putin formali.

Momentele de asteptare dinaintea cununiei civile sau religioase sunt tot atatea ocazii de a fotografia rudele discutand, interactionand.

In timpul cununiei religioase rudele pot fi prinse in fundalul pozelor care se fac mirilor. Dar intotdeauna imi fac timp sa capturez expresia parintiilor in diferite momente, in cadre stranse.

La restaurant, pana la inceperea primului dans, fotografiez grupuri mici, cupluri, familii impreuna cu mirii. Scopul meu este ca mirii sa aiba cate o fotografie cu fiecare cuplu prezent la nunta lor, chiar daca pentru asta trebuie sa insist.

Rudele mai pot fi fotografiate „in actiune” in timpul dansului, ocazie cu care se pot realiza o multime de poze dinamice si haioase. Trebuie sa fiu pe faza cand danseaza bunica pentru ca este in varsta si nu va sta mult la dans. Poate un dans, maximum doua.

In final, la tort, desi se produce o inghesuiala, o dulce busculada, imi fac loc pentru a prinde sarutarile dintre rude, bucuria de pe fetele lor.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*