Claudiu Studio Foto

Fotografie de arhitectura – interioare si exterioare

fotografie de interior cu piscina
detaliu interior piscina
piscina albastra arhitectura cu coloane
interior jacuzzi
bar de lemn
interior bucatarie
bucatarie dotata
interior al unui living room cu decoratiuni
interioare living room cu fotolii de piele
living room cu semineu aparent
camera de lucru cu decoratiuni interioare de lux
dormitor cu dressing
alt dormitor
home theater
dormitor mare
interior arhitectura hol de intrare

Aveti nevoie de fotografii cu sediul firmei dv? Ati nimerit in locul potrivit. Indiferent daca este vorba despre peisaj, fotografie de amplasament, de arhitectura, de interior, de exterior, de decoratiuni sau de reportaj, sunt gata sa raspund cererilor dv.

Prefer de multe ori sa lucrez dupa apusul soarelui, cand intunericul incepe sa ascunda din elementele atat de pitoresti, dar uneori suparatoare ale Bucurestiului, cum ar fi masini parcate, cabluri, stalpi, gunoaie… Elementele de arhitectura se vad foarte bine seara, mai ales daca iluminatul cladirii a fost fost facut de un arhitect sau de o firma specializata.

Pentru imagini de interioare folosesc lumini de studio, de multe ori in combinatie cu lumina ambianta. Depinde foarte mult si de preferintele dv. Se poate folosi lumina artificiala, prezenta in interior care poate crea o atmosfera mai calda, sau lumina naturala ce intra pe ferestre, pentru o lumina mai rece. Se poate face si un amestec din cele doua, plus combinatii cu blitzurile pe care le aduc in locatie.

Imaginile se pot prelucra in photoshop, scotandu-se cabluri, pete de rugina si alte detalii nedorite. Se pot face si panorame de interior sau exterior prin montarea a mai multor imagini. Urmariti linkul pentru a vedea cum se poate face o panorama a unui obiectiv si cum se poate ajunge in acest fel la printuri de dimensiuni foarte mari.

 

Alte articole despre fotografia de arhitectura

  • Interioare din frizeria Ciufolici arhitectura de interior cu arcadaFrizeria Ciufolici a fost gandita ca un loc in care copiii nu doar sa se tunda, ci sa se joace, sa se simta bine, atat ei, cat si parintii. Firma a folosit un foarte talentat designer care a gandit si realizat efectiv toate decoratiunile si mobilierul din interior. Dificultatea principala a fost data de faptul ca spatiile ... citeste in continuare
  • Despre panorama in fotografia de arhitectura panorama din bucati a bisericiiPanorama ca mijloc de evitare a unor limitari tehnice Sunt situatii in care panorama facuta din mai multe cadre este mijlocul de a depasi unele limitari, cum ar fi: distanta focala a obiectivului foto nu este suficient de scurta pentru a prinde intreaga cladire intr-un singur cadru nu exista suficient spatiu pentru a mari distanta dintre subiect si fotograf, ... citeste in continuare