Claudiu Studio Foto

Fotografie pentru femei gravide

femeie blonda gravida in studio
portret femeie blonda insarcinata pe fundal galben
femeie blonda gravida etalandu-si fusta
cuplu sot si sotia gravida
fotografie cuplu - femeia gravida
femeia insarcinata se distreaza cu sotul ei
barbatul pe scaun gravida pe sot
barbatul cu capul pe burta gravidei blonde
studiu femeie gravida semi-nud
femeie gravida relaxata pe jos
femeie insarcinata asezata pe jos pe fundal alb
gravida cu botosei
fetita cu mama gravida
fotografie gravida in rochie lunga
femeie insarcinata in camasa alba in studio
fotografii nud cu femeie gravida in picioare
nud gravida in studio
nuditate cu femeie insarcinata in studio
femeie gravida studiu nuditate
nud femeie insarcinata

 

Graviditatea este un lucru minunat, uneori chiar unic in viata unei femei si de aceea trebuie si merita inregistrat intr-o sedinta foto creativa, in conditii foarte bune de iluminare, intr-o maniera profesionala.

Gravida arata interesant din punct de vedere fotografic in ultima luna, cand burta este imensa. Din pacate, multe femei insarcinate considera ca arata groaznic, ca s-au deformat si nu doresc sa fie fotografiate. Imi pare rau pentru ele, dar se insala, femeia gravida intotdeauna este frumoasa, iar eu pot sa le arat aceasta frumusete in fotografii. Este vorba despre o stare speciala, despre bucuria si implinirea femeii, lucruri care desi sunt interioare, ele se vad si in exterior. Este interesant ca, in ultima vreme, barbatii insista ca sotiile lor sa faca fotografii, in perioada graviditatii si le incurajeaza in privinta aspectului exterior, ceea ce ma bucura.

Pentru ca femeile gravide in ultima luna obosesc usor, sesiunea foto trebuie sa fie mai scurta si sugerez sa se opteze pentru Sedinta normala sau Sedinta lunga si nu pentru Sedinta foto Pro, chiar daca aceasta sedinta include si machiaj. Machiajul se poate face separat.

Exista si posibilitatea de a trage cate o fotografie la un interval regulat de timp, de exemplu la doua saptamani, in aceeasi pozitie si in aceeasi iluminare, astfel incat sa se poata vedea progresul sarcinii si gravida sa aiba intreaga evolutie in imagini. Cu aceste poze se poate face si un filmulet cu femeia insarcinata in evolutie timp de 6 luni.

Unele femei insarcinate isi doresc si fotografii nud. Nuditatea, in cazul gravidelor, trebuie tratata cu multa grija. Eu folosesc foarte mult intunericul si umbrele pentru a pastra o anume intimitate si caracterul misterios, in acord cu misterul formarii unei vieti noi.

Fotografiile din galeria de mai sus au fost publicate cu acordul explicit al persoanelor care apar in ele.