Claudiu Studio Foto

Fotografie pentru femei gravide

Dati click pe thumbnail-uri pentru a vedea versiunile marite ale fotografiilor.

Graviditatea este un lucru minunat, uneori chiar unic in viata unei femei si de aceea trebuie si merita inregistrat intr-o sedinta foto creativa, in conditii foarte bune de iluminare, intr-o maniera profesionala si chiar artistica.

Femeia gravida arata interesant din punct de vedere fotografic in ultima luna, cand burta este imensa. Din pacate, multe femei insarcinate considera ca arata groaznic, ca s-au deformat si nu doresc sa fie fotografiate inainte de nastere. Imi pare rau pentru ele, dar se insala, femeia gravida intotdeauna este frumoasa, iar eu pot sa le arat aceasta frumusete in fotografii. Este vorba despre o stare speciala, despre bucuria si implinirea femeii, lucruri care desi sunt interioare, ele se vad si in exterior. Este interesant ca, in ultima vreme, barbatii insista ca sotiile lor sa faca fotografii, in perioada graviditatii si le incurajeaza in privinta aspectului exterior, ceea ce ma bucura si parca sotii sunt mai grijulii cu sotiile in perioada pre-natala.

Pentru ca femeile gravide in ultima luna obosesc usor, sesiunea foto trebuie sa fie mai scurta si sugerez sa se opteze pentru Sedinta normala sau Sedinta lunga si nu pentru Sedinta foto Pro, chiar daca aceasta sedinta prenatala include si machiaj. Machiajul se poate face separat la oricare dintre sedinte si aduce un plus de frumusete acestor fotografii profesionale.

Exista si posibilitatea de a trage cate o fotografie la un interval regulat de timp, de exemplu la doua saptamani, in aceeasi pozitie si in aceeasi iluminare, astfel incat sa se poata vedea progresul sarcinii si gravida sa aiba intreaga evolutie in imagini. Cu aceste poze se poate face si un filmulet sau un gif animat cu femeia insarcinata in evolutie timp de 6 luni, pana la maternitate.

Unele femei insarcinate isi doresc si fotografii nud. Nuditatea, in cazul gravidutelor, trebuie tratata cu multa grija. Eu folosesc foarte mult intunericul si umbrele pentru a pastra o anume intimitate si caracterul misterios, in acord cu misterul formarii unei vieti noi.

De multe ori femeile insarcinate vin insotite, la sesiunea foto, de soti si/sau de alti membri ai familiei cum ar fi copii, parinti, frati sau surori si cu care bineinteles ca pot face poze. Vor ramane cu amintiri placute.

Daca starea vremii o permite si gravida isi doreste foarte mult, se pot face si sedinte in aer liber, afara, in parc sau in alte locatii de interior sau exterior, pe timp de zi sau de noapte.

Gasiti aici detalii si preturi pentru sedinte foto gravide

Fotografiile din galeria de mai sus au fost publicate cu acordul explicit al persoanelor care apar in ele.

 

    Spread the love