Claudiu Studio Foto

Fotografii cu copii

fotografie bebelus cu caine
fotografie copil
bebe cu parintii
bebelusi pe canapea
copil la baie
copil in cada de plastic
copil in studio cu chitara
foto copil cu chitara de jucarie
copil cu parul cret
copii in studio
foto copil cu pantalonii in vine
copil in actiune cu jucarie

 

In lumea filmului se spune ca este de evitat lucrul cu animalele si copiii. Lucrul cu copiii poate fi dificil in fotografie, dar intotdeauna rezultatele sunt uimitoare. Si asta pentru ca de cele mai multe ori copiii sunt foarte naturali, dezinvolti si imprevizibili.

Pentru obtinerea unor fotografii cu copii, de calitate, este necesar ca parintii sa coopereze chiar daca sedinta are loc acasa sau in studio. Pentru ca rabdarea nu este calitatea principala a copiilor, trebuie ca sedinta sa aiba loc intr-un ritm rapid, ca pustiul sa nu se plictiseasca sau sa isi piarda rabdarea. De obicei, se trag foarte multe poze si se pastreaza doar imaginile reusite. Sedintele foto cu bebelusi se pot face si in studio, dar de obicei prefer sa ma deplasez acasa, unde in mediul sau natural, bebelusul va fi in largul sau.

Fotografiile de mai sus au fost obtinute pe parcursul a doi ani, incepand cu botezul si apoi 2 sedinte in studio, la interval de un an. Este recomandabil sa aduceti copilul in fiecare an la o sedinta foto si in acest fel veti avea evolutia lui inregistrata in conditii optime.

Sesiunea foto se poate desfasura si in orice locatie nu numai intr-un studio foto. De exemplu in parc sau in spatii de joaca, acasa sau la gradinita, locuri cunoscute de copil, in care se simte in siguranta si unde nu este timorat.

Pentru fotografii copii in Bucuresti trebuie sa faceti programare cu cel putin 24-48 de ore, inainte de sedinta. Pentru alte localitati, intrebati din timp.

Gasiti aici oferta de pret pentru portret

 

Alte articole despre fotografia cu copii

  • Fotografii cu nou-nascuti bebelus in cos fotografiat in studio pe fundal alb Gurile rele spun ca nu este nimic de fotografiat la un bebelus de 2-3 saptamani, care doar doarme mananca si … face alte lucruri. Este partial adevarat, pentru ca nu exista inca expresii faciale, sau mai degraba exista, dar sunt mai mult niste strambaturi. Si totusi… Nou-nascutii pot fi fotografiati in timp ce dorm, dezbracati, intr-un ... ...citeste in continuare
  • Copii in studio si strambaturile strambatura largaChiar si in studio copiii sunt foarte spontani si intotdeauna incerc sa-i fac sa se strambe si sa faca din asta o joaca prin care nu numai ca se pot exprima, dar este si un bun exercitiu de mimica si de eliberare a stresului. Bineinteles ca asta se intampla numai dupa ce am atins obiectivele ... ...citeste in continuare