Claudiu Studio Foto

Fotografii cu copii

In lumea filmului se spune ca este de evitat lucrul cu animalele si copiii. Lucrul cu copiii poate fi dificil in fotografie, dar intotdeauna rezultatele sunt uimitoare. Si asta pentru ca de cele mai multe ori copiii sunt foarte naturali, dezinvolti si imprevizibili.

Pentru obtinerea unor fotografii cu copii, de calitate, este necesar ca parintii sa coopereze, chiar daca sedinta are loc acasa sau in studio. Pentru ca rabdarea nu este calitatea principala a copiilor, trebuie ca sedinta sa aiba loc intr-un ritm rapid, ca pustiul sa nu se plictiseasca sau sa isi piarda rabdarea. De obicei, se trag foarte multe poze si se pastreaza doar imaginile reusite. Sedintele foto cu bebelusi se pot face si in studio, dar de obicei prefer sa ma deplasez acasa, unde in mediul sau natural, bebelusul va fi in largul sau.

Fotografiile de mai sus (primele 12) au fost obtinute pe parcursul a doi ani, incepand cu botezul si apoi 2 sedinte in studio, la interval de un an. Este recomandabil sa aduceti copilul in fiecare an la o sedinta foto si in acest fel veti avea evolutia lui inregistrata in conditii optime.

Sesiunea foto se poate desfasura si in orice locatie, nu numai intr-un studio foto. De exemplu in parc sau in spatii de joaca, acasa sau la gradinita, locuri cunoscute de copil, in care se simte in siguranta si unde nu este timorat, asa cum se poate vedea si in imaginile de mai jos. Astfel, el poate fi fotografiat in timp ce desfasoara unele activitati, in special cand se joaca, sau cand interactioneaza cu alti copii, cu adulti sau cu animale.

Pentru fotografii copii in Bucuresti trebuie sa faceti programare cu cel putin 24-48 de ore, inainte de sedinta. Pentru alte localitati, intrebati din timp.

Cu cat copilul este mai mic, cu atat mai mult trebuie sa tineti cont de ritmul lui cotidian si este bine sa veniti cu el la pozat cand este odihnit si mancat. Copii mici devin nervosi daca sesiunea foto are loc cand ei trebuiau sa manance sau in timpul programului de somn. Ei obosesc repede asa ca nu va propuneti prea multe intr-o sesiune foto.

Gasiti aici detalii si preturi pentru sedinte foto cu copii

Alte articole despre fotografia cu copii

  • Fotografii cu nou-nascuti Fotografii cu nou-nascuti Gurile rele spun ca nu este nimic de fotografiat la un bebelus de 2-3 saptamani, care doar doarme mananca si … face alte lucruri. Este partial adevarat, pentru ca nu exista inca expresii faciale, sau mai degraba exista, dar sunt mai mult niste strambaturi. Si totusi… Nou-nascutii pot fi fotografiati in timp ce dorm, dezbracati, intr-un ... ...citeste in continuare
  • Copii in studio si strambaturile Copii in studio si strambaturileChiar si in studio copiii sunt foarte spontani si intotdeauna incerc sa-i fac sa se strambe si sa faca din asta o joaca prin care nu numai ca se pot exprima, dar este si un bun exercitiu de mimica si de eliberare a stresului. Bineinteles ca asta se intampla numai dupa ce am atins obiectivele ... ...citeste in continuare
Spread the love