Claudiu Studio Foto

Fotografii de botez

bebe in bratele mamei
mama tata si copilul in ziua botezului
la joaca cu mama
bebelus gol isi ridica capul
copil gol la joaca cu tata
intimitate in bratele mamei
bebelus posesiv la san
cu nasii in biserica la botez
la botez te lepezi de Satana
slujba de botez - citirea Crezului
botez deasupra cristelnitei
botezul cu apa si duh
in cristelnita se boteaza
imdiat dupa scufundare
ungerea
ursitoarele venite la petrecere
ursitoarele inainte de urari

 

Botezul, un eveniment fericit si important, merita sa fie „inregistrat” in conditii optime, adica folosind blituri profesionale de studio pentru a obtine o iluminare placuta.

Cum decurge evenimentul? Inainte de a merge la biserica, in casa parintilor, tin de obicei o sedinta foto. Scopul principal este de a fotografia copilul in mediul sau, in patut, cu jucariile sale in jur. Tot acasa voi face fotografii cu parintii, cu bunicii sau alte rude. Aceasta sesiune dureaza cam o ora.

Apoi se merge la biserica, unde voi fotografia pe tot parcursul slujbei. Aici doua lumini de studio vor ajuta ca evenimentul sa fie frumos iluminat. Ca fotograf profesionist voi avea grija ca toate momentele importante ale slujbei sa fie surprinse. La sfarsitul ceremoniei vor fi facute si pozele de grup.

Daca dupa slujba de la biserica invitatii vor merge la restaurant, atunci voi aduce luminile si la restaurant si se vor obtine fotografii de foarte buna calitate cu parintii si invitatii. Voi trage, poate, si cateva poze la dans. Durata standard pentru sesiunea de la restaurant este de o ora, o ora si jumatate.

Oferta de preturi pentru fotografii botez

Standard
Se face o sedinta foto acasa (o ora), se trage ceremonia religioasa, se face o sesiune foto la restaurant (o ora). Se predau minimum 200 de imagini pe DVD. Pret – 150 Euro.

Lung
Se realizeaza o sesiune foto acasa (1-1,5 ore), se trage slujba de la biserica, se trage la restaurant toata petrecerea pana la sfarsit. Parintii primesc cel putin 400 de imagini pe DVD. Pret – 300 Euro.