Claudiu Studio Foto

Fotografii de botez

Botezul, un eveniment fericit si important, merita sa fie „inregistrat” in conditii optime, adica folosind blituri profesionale de studio pentru a obtine o iluminare placuta.

Cum decurge evenimentul? Inainte de a merge la biserica, in casa parintilor, tin de obicei o sedinta foto. Scopul principal este de a fotografia copilul in mediul sau, in patut, cu jucariile sale in jur. Tot acasa voi face fotografii cu parintii, cu bunicii sau alte rude. Aceasta sesiune dureaza cam o ora.

Apoi se merge la biserica, unde voi fotografia pe tot parcursul slujbei. Aici doua lumini de studio vor ajuta ca evenimentul sa fie frumos iluminat. Ca fotograf profesionist voi avea grija ca toate momentele importante ale slujbei sa fie surprinse. La sfarsitul ceremoniei vor fi facute si pozele de grup.

Daca dupa slujba de la biserica invitatii vor merge la restaurant, atunci voi aduce luminile si la restaurant si se vor obtine fotografii de foarte buna calitate cu parintii si invitatii. Voi trage, poate, si cateva poze la dans, sau cu tortul, cu ursitoare daca au fost chemate la eveniment. Durata standard pentru sesiunea de la restaurant este de o ora, maximum o ora si jumatate. Daca doriti sa raman pe durata intregii petreceri trebuie sa cereti o oferta, pentru ca in functie de numarul de ore alocate petrecerii, pretul creste. La fel si in cazul in care doriti o sesiune foto in parc, dupa botez.

Mai jos puteti vedea o fotografie de botez mai rar intalnita pentru ca este vorba de gemeni, pentru care nu luam bani in plus.

doi gemeni sunt miruiti

Oferta de preturi pentru fotografii botez

Standard
Se face o sedinta foto acasa (o ora), se trage ceremonia religioasa, se face o sesiune foto la restaurant (o ora). Se predau minimum 200 de imagini in format digital, care inglobeaza prelucrari sumare (adica reglarea contrastului, luminozitatii, culorilor si claritatii). Pret – 150 Euro.

Lung
Se realizeaza o sesiune foto acasa (1-1,5 ore), se trage slujba de la biserica, optional se poate face o sedinta foto in parc, dupa ceremonie, se trage la restaurant toata petrecerea pana la sfarsit. Parintii primesc cel putin 400 de imagini in format digital (daca doriti mai multe poze botez trebuie sa spuneti dinainte), care inglobeaza prelucrari sumare. Pret – 300 Euro.

 

    Spread the love