Claudiu Studio Foto

Fotografie de familie

Dati click pe pozele mici pentru a vedea variantele marite.↓

 

Fotografia de familie este foarte populara si apreciata. Telefoanele cu camera foto sau camerele foto point and shoot sunt suficient de ieftine si se gasesc astazi in orice familie. Astfel, o multime de momente inedite, poate chiar unice, pot fi surprinse la timp, fac deliciul membrilor familiei si furnizeaza o multime de poze de familie.

Sedinta foto de familie, in studio, are alt scop decat surprinderea unor momente unice. Se doreste mai mult decat niste simple instantanee, se intentioneaza obtinerea unor portrete in care familia trebuie sa arate cat mai bine, in care fiecare membru al familiei sa fie star, iar ansamblu sa constituie fotografii de familie memorabile.

Multi clienti isi doresc albume de familie, dar nu realizeaza ca au nevoie de multe imagini pentru a obtine un album consistent. De aceea, se fac mai multe variante. Spre exemplu se fotografiaza un parinte cu copilul, apoi celalalt parinte cu copilul, sau in cazul in care exista mai multi copii, se fotografiaza mama pe rand cu fiecare copil. Astfel, se obtin mai multe combinatii.

Obtinerea fotografiilor de familie, in studio, este de multe ori placuta si amuzanta, mai ales prin prezenta copiilor, care aduc spontaneitate si dinamism. Va invit sa va aduceti familia in studio pentru o sedinta de neuitat. Se pot face fotografii si acasa la dv. daca aveti spatiu suficient incat sa pot monta luminile. De asemenea, se pot face sedinte foto de familie si in aer liber, in natura, sau cu peisaj citadin.

Cand se fotografiaza acasa se poate pune accentul pe activitati desfasurate impreuna de membrii familiei, sau de fiecare in parte. Cei care locuiesc in vile sau case sunt avantajati fata de cei cu apartamente in blocuri de locuinte. Astfel, ei pot avea poze pe terase, in  jurul casei, in gradina sau curte, jucandu-se cu cainele, sorbindu-si cafeaua, mancand impreuna.

Cand sesiunea foto se desfasoara in alte locuri decat in studio, durata poate creste pentru ca o multime de lucruri nu mai sunt sub controlul meu, de exemplu soarele poate intra in nori, trecatorii pot aparea in cadru, etc.

Gasiti aici detalii si preturi pentru sedinte foto de familie

Pentru cupluri, iata ce pozitii folosesc americanii pentru portret in doi. Aveti rabdare 30 de secunde pentru a se incarca pdf-ul. In Acrobat Reader folositi setarea Zoom 100%.

 

Alte articole despre fotografia de familie

  • Album de familie Album de familieAcest articol va demonstreaza ca albumul foto poate fi facut nu numai la nunta sau la botez, ci si in urma unor sedinte foto efectuate in studio si acasa. O familie mare si fericita vine in studio si in acest fel rezulta o multime de imagini reusite. Prima este o fotografie in picioare, cu toata familia, in ... ...citeste in continuare
  • Sedinta foto in aer liber Sedinta foto in aer liberMi-as dori sa fac mai des fotografie in aer liber, dar exista multe piedici ce trebuie depasite pentru a avea o sedinta foto reusita. In continuare voi exemplifica cu o familie de trei persoane doritoare de cer senin si verdele vegetatiei. Familia si-a dorit sa aiba fotografii facute in parc, dar cum mai toate parcurile ... ...citeste in continuare
Spread the love