Claudiu Studio Foto

Fotografie de familie

 

Fotografia de familie este foarte populara si apreciata. Telefoanele cu camera foto sau camerele foto point and shoot sunt suficient de ieftine si se gasesc astazi in orice familie. Astfel, o multime de momente inedite, poate chiar unice, pot fi surprinse la timp, fac deliciul membrilor familiei si furnizeaza o multime de poze de familie.

Sedinta foto de familie, in studio, are alt scop decat surprinderea unor momente unice. Se intentioneaza obtinerea unor portrete in care familia trebuie sa arate cat mai bine, in care fiecare membru al familiei sa fie star, iar ansamblu sa constituie fotografii familie memorabile.

Obtinerea fotografiilor de familie, in studio, este de multe ori placuta si amuzanta, mai ales prin prezenta copiilor, care aduc spontaneitate si dinamism. Va invit sa va aduceti familia in studio pentru o sedinta de neuitat. Se pot face fotografii si acasa la dv. daca aveti spatiu suficient incat sa pot monta luminile.

Gasiti aici oferta de pret pentru fotografii de familie

Pentru cupluri, iata ce pozitii folosesc americanii pentru portret in doi. Aveti rabdare 30 de secunde pentru a se incarca pdf-ul. In Acrobat Reader folositi setarea Zoom 100%.

 

    Alte articole despre fotografia de familie

  • Album de familie parinti la focul din semineuAcest articol va demonstreaza ca albumul foto poate fi facut nu numai la nunta sau la botez, ci si in urma unor sedinte foto efectuate in studio si acasa. O familie mare si fericita vine in studio si in acest fel rezulta o multime de imagini reusite. Prima este o fotografie in picioare, cu toata familia, in ... citeste in continuare