Claudiu Studio Foto

Oferta de pret pentru fotomodele

Sedinta normala
Se trag 20-30 de cadre in studio, se schimba doua vestimentatii. Durata este de o ora. Se prelucreaza digital (retus) cele mai bune 6 imagini. Modelul primeste toate imaginile care au fost realizate in sedinta foto pe DVD, inclusiv cele 6 imagini prelucrate.
Pret – 50 Euro

Sedinta lunga
Se trag 30-50 de cadre in studio sau intr-o locatie aleasa de comun acord. Fotomodelul poate schimba 3-4 vestimentatii. Durata este de 2 ore. Se retuseaza digital cele mai bune 12 imagini. Modelul primeste toate imaginile realizate in sedinta foto pe DVD, inclusiv cele 12 imagini retusate.
Pret – 100 Euro

Sedinta PRO
Se asigura machiaj profesional. Se trag 50-100 de cadre in studio sau in locatie. Nu exista o limita pentru numarul de vestimentatii pe care modelul le poate purta. Nu exista o limita de timp (din experienta pot spune ca dupa 4-5 ore modelele sunt prea obosite pentru a continua). Se retuseaza digital cele mai bune 25 de imagini. Fotomodelul primeste toate imaginile realizate in sedinta foto pe DVD, inclusiv cele 25 de imagini retusate. Este sedinta recomandata in special fotomodelelor neexperimentate, care nu stiu sa pozeze.
Pret – 200 Euro

Pentru sedintele foto desfasurate in deplasare, in diverse locatii, se va asigura transportul sau plata transportului dus-intors.

Pachetele de mai sus nu includ si poze pe hartie foto. Daca doriti si poze pe hartie, preturile sunt urmatoarele:

  • poze 15×21 cm – pret 1,5 RON
  • poze 20×30 cm – pret 3 RON
  • afis 62×42 cm – pret 120 RON
Spread the love