Claudiu Studio Foto

Haine de femei – compozit in moda

Mokay Clothes este o companie autohtona noua in domeniul modei, care incearca din rasputeri sa-si impuna propriile creatii, pe o piata saturata de hainele ieftine chinezesti, preferand sa produca in Romania. S-a specializat in haine de dama pe doua directii majore: haine clasice si haine in noul stil urban.

Pentru aceasta sedinta foto, agentia de modeling Startitude Talent ne-a furnizat fotomodelul. Clientul avea nevoie de fotografii de reclama pentru facebook si instagram si bineinteles pentru site-ul propriu. Am decis, impreuna, sa apelam la farmecul noptii si la zona din centrul vechi al Bucurestiului pentru a obtine locatii adecvate rochiilor clasice si fustelor pantalon, ample evazate. Metoda aleasa a fost cea de a face compozite. Adica, am tras mai intai imaginile cu locatiile, pe timp de noapte, si apoi am tras in studio fotomodelul avand in vedere unghiul, lumina si atitudinea pe care o doream pentru fiecare cadru in parte. Pozele au fost montate in photoshop, rezultand imaginile de mai jos.

Aceasta tehnica de a realiza imagini compozite reduce costurile pentru obtinerea de fotografii de moda, de reclama, pentru mediile sociale (instagram, facebook).

Rochie verde in fata BNR

Fotomodel in pantaloni eleganti

Rochie de seara grena

Rochie eleganta de seara

Pantaloni evazati

fundal cu autobuz

langa statia de biciclete

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*