Claudiu Studio Foto

Pagina de fotografie corporate – imaginea firmei

Dati click pe pozele mici pentru a vedea variantele marite.↓

 

Nevoile de imagini ale companiilor sunt in continua crestere. Firmele care se respecta cer fotografii despre activitatea lor, despre relatiile interumane, despre utilaje si dotari, cu angajatii lor, cu personalul din conducere. Genul de fotografie corporate acopera nevoi importante in cadrul companiilor, cum ar fi rapoarte sau studii interne, newsletter-uri, press release-uri, site-uri web, campanii de promovare si reclama, evenimente organizate de firma (conferinte, simpozioane, participari la targuri si expozitii, aniversari). Cele mai des intalnite cereri sunt pentru portretele celor din conducere si imagini de grup cu echipa.

Pentru fotografii corporate de calitate este nevoie de lumina de calitate si de o buna planificare. Voi deplasa la sediul dv., sau in orice alta locatie doriti, blituri de studio. Planificarea trebuie sa fie facuta cu grija, pentru ca de multe ori, trebuie armonizate programele de lucru ale mai multor angajati sau ale personalului din conducere. In plus, sunt un fotograf discret. Va rog sa ma contactati cu cel putin 24 de ore pentru programare.

Puteti sa ma contactati si pentru evenimente corporate cum ar fi team building-urile sau petrecerile. Petrecerea de Craciun sau cele aniversare pot fi fotografiate in conditii foarte bune, datorita bliturilor de studio pe care le aduc in orice locatie.

Ulterior sedintelor foto, sau unui eveniment, toate imaginile se prelucreaza sumar pe computer, astfel incat din punct de vedere tehnic sa fie perfecte (culori, contrast, luminozitate si claritate) – aceasta operatiune va fi intotdeauna inclusa in pret. La cele mai importante imagini se pot face prelucrari avansate cu scoaterea unor elemente nedorite din cadru sau retusul persoanelor (curatarea tenului, atenuarea cearcanelor, atenuarea ridurilor) – pentru aceste operatiuni se percepe un cost suplimentar.

NOUTATE! Acum realizam filmulete video de prezentare pentru firme

 

Alte articole despre fotografia corporate

  • Evenimente corporate Algernon Evenimente corporate AlgernonFirma Algernon, mai corect Algernon Impex SRL, si-a facut un bun obicei din a-si invita partenerii de afaceri, in fiecare an la evenimente corporate. Intr-un an, reprezentantii firmelor partenere au primit invitatii la circ, in alt an la Teatrul National, in alt an la Opera Romana… Acest gen de evenimente au fost intotdeauna pregatite cu minutiozitate ... citeste in continuare
  • Corporate Games – participant Capgemini Corporate Games - participant CapgeminiIncepand cu 2012 exista si in Romania jocurile sportive Corporate Games. Acestea sunt o competitie sportiva de amatori organizata intre angajatii firmelor. Participantii se intrec in discipline sportive diverse, acolo unde cred ca au mai multe sanse. Nu existe limite de participare, dar exista regulamente, se dau premii, se organizeaza party. Este o initiativa laudabila ... citeste in continuare
Spread the love