Claudiu Studio Foto

Pagina de impresii

In aceasta pagina puteti vedea impresiile lasate de alti vizitatori si puteti pune propriile dv. pareri, opinii sau sugestii despre site, despre fotografiile continute in galerii, despre serviciile oferite de  Claudiu. Impresiile postate vor fi afisate instantaneu, dar vor fi supuse si aprobarii.

Incercati sa pastrati un ton civilizat si un limbaj decent. Posturile care nu se conformeaza acestei reguli vor fi sterse.

Multumesc.

Spread the love

150 thoughts on “Pagina de impresii

 1. dan

  Am facut prima sedinta foto din viata mea si am avut noroc .Am dat peste un tip profesionist , un bun psiholog , un om cu o bogata cultura generala , un tip interesant haios si realist .Am acumulat cateva informatii interesante si un portofoliu foto super tare. Multumesc d-le Claudiu .

 2. ioana

  Claudiu,
  iti multumesc pentru profesionalismul, creativitatea, umorul si rabdarea cu care m-ai indrumat pe parcursul lungii noastre sedinte foto. Datorita tie am acum un portofoliu de nota 20 pe o scala de la 1 la 10.

 3. NepJune Autorul postarii

  Un mic offtopic:- blougl dumneavoastra a primit Premiul MWB, in cadrul Premiilor MWB-luna decembrie 2012!Ati primit acest premiu deoarece un autor MWB v-a recomandat datorita talentului, originalitatii, pasiunii, imaginatiei, creativitatii si valorii educationale!Puteti afla totul despre ce inseamna acest premiu, accesand pagina aferenta pe mostwantedblog.org!Felicitari si bine ati venit in MWB![]

 4. Sabina Autorul postarii

  Eu mi-am facut poze la Claudiu cand eram gravida si mi-au placut foarte mult. Dupa aceea l-am chemat si la botez si mi-am pozat copilul cand a implinit un an, tot in studio la Claudiu. Mereu am primit fotografii exceptionale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*