Claudiu Studio Foto

Moda urbana pentru barbati

Exista un stil de haine barbatesti care sunt numite „de strada” sau „urbane”. Sunt lejere, comode, cu elemente usor excentrice, cum ar fi turul jos al pantalonilor sau cusaturi care au fost aduse pe fata materialului, cu buzunare supradimensionate sau cu taieturi neasteptate. Paleta de culori este minimala, redusa la negru, alb, gri, bej sau kaki.

Sesiunea foto prezentata aici a fost trasa pentru clientul Bast, cu suportul agentiei de modeling Startitude care ne-a furnizat fotomodelul.

Pentru aceasta sedinta foto s-a ales fotografia pe timp de noapte. Intr-un oras ca Bucurestiul, in care cu greu se gasesc locatii impecabile, este util de tras noaptea, cand nu se vad toate detaliile. In plus, atmosfera este mai interesanta, mai potrivita pentru o sediune de moda.

Imaginile de mai jos sunt compozite, adica fotomodelul a fost fotografiat in studio si a fost pus pe fundaluri trase anterior special pentru aceasta sedinta.
fotografie de moda urbana

barbat in tricou negru pantaloni scurti

fotomodel cu haine urbane

Barbat in cardigan negru

fotomodel in haine de strada

Barbat in pantaloni cu turul jos

Aceasta metoda de a face compozite este mai facila si mai eficienta decat o sedinta foto in locatie, deoarece nu mai trebuie deplasate lumini, haine, fotomodel. Imaginea care va fi folosita ca fundal este trasa avand in vedere unghiul si distanta focala care vor fi utilizate pentru fotografierea modelului. In studio, modelul este fotografiat tinand cont de iluminarea prezenta in locatie. Apoi compozitul este realizat in photoshop. Pentru fotografii de moda folosite pentru Facebook sau Instagram este o metoda mai ieftina, cu mai putine probleme legate de logistica. Bineinteles ca metoda are unele limitari deoarece modelul nu poate interactiona natural cu mediul, cu elementele din locatie.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*