Claudiu Studio Foto

Sesiune foto in stil glamour – galeria 4

Prima sesiune foto si-a propus sa fie una de glamour, in care modelul trebuia sa arate sexy, aratand forme senzuale in doua feluri de iluminare: una clasica pentru glamour si una mai misterioasa. Lenjeria intima a fost un accesoriu obligatoriu si binevenit pentru acest gen. Portofoliu rezultat era dedicat obtinerii de reclame pentru lenjerie si costume de baie si fotografiile trebuiau sa fie de calitate si de rezolutie suficienta pentru a putea fi realizate postere. Sedinta de glamour a fost precedata de o sesiune de machiaj profesional care a avut ca scop crearea look-ului glamour.

Cea de-a doua sedinta foto si-a propus sa puna in evidenta fotomodelul in costum de pisica. A fost folosit un fundal deschis la culoare pentru ca negrul costumului sa fie in contrast. Importante au fost pozitiile care trebuiau sa adauge dinamism si forta. Machiajul a fost schimbat in ceva mai dur, mai agresiv, mergandu-se pe alungirea ochilor si accentuarea buzelor. Desi abordarea a fost tot una de glamour, totusi pielea artificiala nu a stralucit atat de mult pe cat mi-as fi dorit. Lumina bine modelata, ar fi dat efecte mai interesante pe un costum de latex.

Imaginile din ambele sesiuni au fost retusate in aceeasi maniera.

Pentru modele si fotomodele dispuse sa petreaca mai mult timp in studio, pentru obtinerea de poze glamour deosebite, cu lumini elaborate, pot face reduceri. Pentru cele incepatoare, americanii recomanda urmatoarele pozitii clasice pentru studiu (asteptati 20 de secunde pentru a se incarca pdf-ul).

Pentru a vedea cat costa sedintele foto urmati linkul fotomodele – preturi.

Urmati linkul daca vreti sa vedeti cat de important este si cat de mult va poate ajuta machiajul pentru sedinta foto.

Spread the love

5 thoughts on “Sesiune foto in stil glamour – galeria 4

 1. Olivia

  Daca prima daca am venit emotionata,acum am revenit- ca acasa!O alta sedita foto placuta,profesionista,iar pozele extraordinare!!

 2. Juliana

  Un fotograf de clasa care imbina cu foarte multa eleganta profesionalitatea si artisticul intr-un mod pasional.Rezultatul fotografiilor dl. Claudiu fiind la superlativ . Multumesc pentru fotografiile de calitate realizate in studioul Dvs.

 3. Marina

  A fost o experiența minunata, Claudiu este mai mult decât un fotograf, este un prieten înainte de toate. Ma ajutat enorm pentru realizarea fotografiilor și mi-a oferit și sfaturi de viața !

 4. Nicoleta

  Astăzi am fost la prima ședință foto.. sunt foarte incantata de fotografii… Un om deosebit… ma voi reîntoarce la dansul pentru alte ședințe foto… Vi-l Recomand Cu Încredere !!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*