Claudiu Studio Foto

Portofoliu pentru un DJ

Daniel este un tanar DJ care isi construieste o cariera in domeniul muzical. A apelat la serviciile mele pentru cateva fotografii care sa ilustreze activitatea pe care o desfasoara. Pentru un disc jockey elementele definitorii ale meseriei sunt castile si consola de mixaj. Am incercat sa le folosim cat mai creativ, impreuna cu arsenalul aflat la dispozitia oricarui fotograf. Am dorit sa aducem in fata, in prim plan, un om care de obicei sta in umbra, nevazut, suflet al petrecerii. Multi dintre DJ nu sunt obisnuiti sa iasa in lumina reflectoarelor.

In prima fotografie am considerat ca atitudinea poate fi de ajutor pentru Daniel. Posing-ul binefacut a fost „condimentat” discret cu o lumina rosie de contur.

DJ cu atitudine

Apoi am adaugat lumini colorate pentru a sugera atmosfera de club, am introdus castile in ecuatie si am cautat o postura mai expresiva si potrivita unui deejay.

DJ cu casti in lumina de clubb

In urmatoarea imagine am pastrat iluminarea, dar am tinut sa aduc in cadru consola de mixaj si sa fac o fotografie mai descriptiva, de tipul „DJ-ul la munca”.

DJ cu casti si consola in lumina de club

In urmatoarele doua cadre am dorit sa creez si mai multa atmosfera, ceva care sa sugereze ce se intampla in club si am trecut la o iluminare dramatica, folosind ca lumina principala un blitz cu filtru albastru si ca lumina de contur un laser de spectacol. Am facut doua variante: cu laserul fix si cu laserul miscand intr-un patern repetitiv. Aici masina de fum a facut ca razele de laser sa fie bine definite. Fara fum, practic laserul ar fi fost invizibil in fotografie.

DJ cu laser in spate

DJ cu laser in miscare in spate si consola

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*