Claudiu Studio Foto

Galerie cu poze de la nunta – cununie

Alte poze de nunta. As fi putut face o selectie cu numai cateva cadre reprezentative. Pentru veridicitate am preferat sa postez mai multe fotografii de la mai multe nunti. In acest fel va veti da seama mai bine de abilitatea mea de a surprinde momentele importante.

Sunt fotografi care va vor spune ca instantaneele sunt adevaratele poze. Tineti cont, insa, ca cei care spun asta nu folosesc lumini de studio si este singurul lor argument. Oricine poate sa suprinda instantanee, daca se afla la momentul si locul potrivit, dar ca lumina sa fie de calitate este nevoie de scule si de pricepere. Cel mai usor se cunoaste lipsa de lumina in timpul cununiei religioase. Unii colegi trag la nunti doar cu blitzul de pe camera si pozele ies cu efect de „caverna”. Alti colegi, mai abili, folosesc blitzul de pe aparat si in plus folosesc o sensibilitate mai mare a camerei pentru a capta cat mai mult din lumina ambianta. Efectul este ca orice alta sursa de lumina cu exceptia blitzului introduce o dominanta de culoare, de obicei galbuie, care pare interesanta in cateva cadre (incalzeste atmosfera), dar devine deranjanta cand este vizibila in toate pozele. In plus, la sensibilitate mare, apare un pic de zgomot pe imagine care este observabil in printurile de dimensiuni mai mari.

Solutia care rezolva problema calitatii luminii este folosirea luminilor de studio pe toata durata nuntii. Nu este comod si nici usor, dar credeti-ma ca face si merita diferenta. Urmarind linkul veti gasi noul site cu poze de nunta.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*