Claudiu Studio Foto

Pagina cu preturi si tarife servicii foto

Preturi – fotografii de nunta, cununie religioasa sau alte evenimente (botezuri, aniversari)

 

Pachet minimal – nunta fara petrecere (in extrasezon)

Se livreaza 250 de imagini; se fotografiaza la starea civila si biserica; se foloseste un blit profesional si blitul de pe aparat. Se face o sedinta de portret pentru miri, intr-o locatie aleasa de comun acord Se livreaza imaginile pe CD sau DVD;

Pret
200 Euro

Pachet redus –
pentru nunti cu putini invitati

Se livreaza cel putin 500 de imagini. Se fotografiaza la starea civila si la biserica. Se face o sedinta de portret pentru miri, intr-o locatie aleasa de comun acord. Se fotografiaza petrecerea pe intreaga durata. Se folosesc doua blituri profesionale si blitul de pe aparat. Se livreaza imaginile pe DVD-uri personalizate;

Pret
300 Euro

Pachet extins – pentru o nunta medie sau mare

Se livreaza cel putin 800 de imagini. Se fotografiaza la starea civila, pregatirea miresei, la biserica, se fac doua sedinte de portret cu mirii (una in exterior – natura si una in interior), se fotografiaza pe tot parcursul petrecerii; se folosesc doua blituri profesionale si blitzul de pe aparat. Optional si gratuit, se poate face o sedinta foto de logodna sau o sedinta trash the dress sau o sedinta de budoar. Optional si gratuit se poate livra o galerie web si/sau slideshow (prezentare).

Se livreaza imaginile pe DVD-uri personalizate;

Pret
550 Euro

Oferta speciala foto video machiaj coafura pt. 2 zile

Este disponibila doar pentru Bucuresti. Se livreaza cel putin 800 de imagini. Se fotografiaza si se filmeaza la starea civila, pregatirea miresei, la biserica, petrecerea; se folosesc doua blituri profesionale si blitzul de pe aparat, lumini suplimentare pentru video si se lucreaza in doua camere video. Se dedica o zi separata pentru sedinta foto si filmare. Se poate face trash the dress sau/si fotografii sau filmare de budoar. Se poate lucra in mai multe locatii de interior si exterior. Se asigura machiaj si coafura pentru ambele zile.
Album foto piele 30x30cm 30 file. Optional si gratuit se poate livra o galerie web si/sau slideshow (prezentare).

Se livreaza imaginile pe DVD-uri personalizate;

Pret
1700 Euro

Album –
fotocarte

Oricare dintre pachete poate fi insotit si de un album foto (fotocarte), dimensiuni 30x30cm, 60 de pagini sau 30 de file, cu coperti de piele sau canvas plastifiat. Albumul va contine cele mai bune 60-70 de imagini care vor fi retusate.

Pret
290 Euro

Botez

Se livreaza cel putin 150 de imagini.
Se fotografiaza acasa o sedinta foto cu parintii si copilul inainte de a merge la biserica (aproximativ o ora). Se fotografiaza slujba de botez, cateva cadre la iesirea din biserica si maximum o ora la restaurant.

Se livreaza imaginile pe DVD;

Pret
150 Euro

Preturi – portret, fashion, glamour – sedinte foto –

 

Sedinta scurta (portret)

Se trag 15-20 imagini, o singura vestimentatie, se aranjeaza lumina intr-un singur mod, se fotografiaza portret in picioare, plan american, bust. Se prelucreaza digital (retus) cele mai bune 4 cadre. Se livreaza toate imaginile pe DVD, inclusiv cele 4 imagini prelucrate.

Pret
30 Euro

Sedinta normala

Se trag 20-40 imagini, se pot schimba doua vestimentatii, se aranjeaza lumina in doua moduri diferite, se fotografiaza portret in picioare, plan american, bust. Se lucreaza in studio.

Se retuseaza digital cele mai bune 6 cadre. Modelul primeste toate imaginile pe DVD, inclusiv cele 6 imagini prelucrate.

Pret
50 Euro

Sedinta lunga

Se trag 30-80 imagini, se pot schimba trei-patru vestimentatii, se aranjeaza lumina diferit, de cate ori este cazul, se fotografiaza portret in picioare, plan american, bust, pe scaun, pe jos, se schimba decorul. Se poate lucra in locatie sau in studio.

Se retuseaza cele mai bune 12 cadre. Modelul primeste toate imaginile realizate in sedinta foto pe DVD, inclusiv cele 12 imagini prelucrate. Durata sedintei foto este de 2 ore.

Pret
100 Euro

Sedinta PRO

Principala diferenta a acestei sedinte este ca se asigura machiaj profesional. Se trag 50-100 de imagini se pot schimba cate vestimentatii este nevoie, se aranjeaza lumina diferit, de cate ori este nevoie, se fotografiaza in picioare, plan american, pe scaun, pe jos, bust, se schimba decorul de cate ori este nevoie. Se poate lucra in locatie sau in studio.

Se aleg pentru retus cele mai bune 25 de cadre. Fotomodelul primeste toate imaginile realizate in sedinta foto pe DVD, inclusiv cele 25 de imagini prelucrate. Durata sedintei foto este de 4-5 ore.

Pret
200 Euro

Pentru poze pe hartie foto se plateste separat.

Tarife – fotografie de produs, fotografie publicitara – suport digital –

 

Obiecte

Fotografiate intr-o lumina descriptiva, pe fundal alb, eventual 2-3 imagini din unghiuri diferite (genul de fotografii de produs din pliantele Metro, Carrefour, etc., sau din magazinele online), pentru peste 81 de produse

Pret
1 Euro/produs

Prelucrare web

Reglare de culoare (sRGB), retus, redimensionare.

Pret
0,25 Euro/imagine

Prelucrare tipar

Reglare de culoare (CMYK-eurostandard coated-offset), retus, redimensionare, tifetare (max. 300 dpi A2)

Pret
1 Euro/imagine

Mai multe detalii gasiti aici

Pentru fotografii de reclama de produs preturile vor fi negociate in functie de complexitatea lucrarii. Va rog sa ma contactati pentru o cotatie de pret.

Daca este necesar, pot transporta luminile de studio in locatia ceruta de dvs. Vizitati pagina de produs si reclama.

Aceste tarife pot suferi modificari in cazul unor lucrari mai ample.

Spread the love