Claudiu Studio Foto

Retus pentru imagini de la nunta

In imaginea de mai jos puteti vedea o portiune din fotografia originala.

Fotografie realizata la nunta, in sedinta de portret, la restaurant. Era foarte cald (37 grd.C), mirii erau transpirati si obositi.

Au fost reglate culorile astfel incat pielea sa para mai frumoasa. S-a imbunatatit contrastul imaginii. Au fost retusate cearcanele, vasele de sange, care erau prea proeminente, au fost estompate. S-au deschis la culoare ochii si a fost inlaturata roseata. Au fost scoase pete, cosuri si alte neregularitati ale pielii. N-am vrut sa repar spranceana miresei ca sa nu para perfecta. Mireasa nu s-a suparat pentru acest mic amanunt.

imagine originala neretusata - portret miri
imagine retusata - portret miri

 

 

In imaginea de mai jos puteti vedea o portiune din fotografia originala. Datorita limitei dimensiunilor de imagine de pe web nu puteti vedea toate detaliile retusului, dar va puteti forma o impresie.

Fotografie realizata in sedinta foto de portret, la restaurant, inainte ca invitatii sa soseasca la nunta.

Am curatat pielea, apoi retusul s-a axat pe scoaterea intarsiilor de par pe care mireasa le avea in apropierea sprancenei. O alta problema rezovata de retus a fost cea a liniei gatului si a barbiei. Sprancenele au suportat un usor lifting. La mire s-a evitat obtinerea unui aspect prea soft.

fotografia originiala neretusata a mirilor
fotografie retusata a mirilor

 

Deoarece retusul necesita timp si cum acest timp creste cu cat sunt mai multe probleme de rezolvat, acest serviciu nu este inclus in nici unul dintre pachete si se plateste separat. Exceptie face albumul, care include retusul tuturor imaginilor care intra in el.

Pretul variaza in functie de numarul de imagini de retusat si de dificultate. Un pret orientativ este de 3 euro per imagine.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*