Claudiu Studio Foto

Sedinta foto trash the dress

Trash the dress este o moda venita din Occident. Initial, a fost doar o pornire de razbunare pe biata rochie, pe care mireasa si-o permitea dupa terminarea nuntii. Scopul era ca rochia sa fie terfelita. Uneori era murdarita cu ketchup sau mustar, cu ciocolata sau nisip, era rupta, sfasiata, gaurita… Bineinteles ca asemenea porniri distructive meritau si inregistrate si asa au aparut primele fotografii si primele filmari cu distrugerea rochiei de mireasa.

Apoi oamenii au devenit mai creativi si au inceput sa strice rochia in diverse conjuncturi mai importante decat scopul initial (stricatul rochiei). Un exemplu clasic de fotografie este cu mireasa care intra in apa marii, cu rochia pe ea, intr-un avant de a se simti bine, de a arata ca este libera si nu neaparat cu scopul de a distruge rochia. In aceste cazuri rochia avea de suferit doar pentru ca era pusa in situatii neobisnuite si situatiile neobisnuite erau un bun subiect pentru niste poze inedite.

In Romania, aceasta moda a sedintelor foto trash the dress a prins mai greu pentru ca o rochie de mireasa este scumpa si cele mai multe mirese vor s-o pastreze ca amintire. Unii fotografi au venit atunci cu ideea ca rochia nu trebuie sa aiba de suferit si ca se poate face o sedinta foto creativa, dupa nunta. Cu timpul lumea a inceput sa confunde orice sedinta foto care se desfasoara intr-o alta zi, dupa nunta, cu trash the dress.

Cele mai multe mirese care mi-au fost cliente nu au agreat ideea de a distruge rochia si nici nu au dorit o sedinta dupa nunta. Totusi, pentru doritoare pot oferi o sedinta foto creativa trash the dress care sa implice sau nu distrugerea rochiei, intr-o alta zi, dupa nunta. Aceasta sedinta se va face intr-o locatie aleasa de comun acord, in Bucuresti sau alte localitati. Puteti consulta pret sedinta trash the dress

Fotografia de mai jos a fost realizata la doua saptamani dupa nunta propriu-zisa, in parcul Palatului Mogosoaia, dupa apusul soarelui.

trash the dress noaptea

Imaginea de mai jos a fost facuta pe treptele Muzeului National de Istorie la ora dupa-amiezii, cand zona este puternic umbrita.
poze trash the dress pe trepte

Poza urmatoare este facuta dimineata, imediat dupa terminarea petrecerii de nunta, la rasaritul soarelui pe malul Marii Negre, la Eforie Nord.
sedinta foto trash the dress la mare

In aceeasi locatie am folosit umbrela existenta pe plaja.
fotografie trash the dress pe plaja

In marina de la Eforie Nord, a doua zi dupa nunta, in lumina dura a soarelui de amiaza.
fotografii dupa nunta in sedinta TTD

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*