Claudiu Studio Foto

Sesiune foto beauty si close-up

Pentru femeile care au un ten curat si placut si sunt frumoase, sedinta foto de beauty este ca cireasa de pe tort, venind sa completeze imaginea de sine cu fotografii care sa arate adevaratul potential.

Cum nici nu se poate concepe o sedinta de beauty fara un machiaj de calitate, trebuie sa intelegeti ca make-up artistul este la fel de important ca si fotograful, ba chiar poate mai important. Nu numai ca machiajul trebuie sa fie adecvat fizionomiei, dar trebuie sa indeplineasca si cateva cerinte necesare fotografierii cu blitzuri. Nu orice machioza stie sa machieze pentru o sedinta foto si de multe ori am preferat sa rog clienta sa-si curete fața, decat sa trag cu un machiaj gresit facut, cu highlights care contineau shimmer.

Parul este important, dar cel mai simplu este sa fie prins, sa lase fata sa se vada. Altfel trebuie ori sa fie foarte bine finisat, ori foarte rebel.

In acest articol puteti vedea cateva poze realizate cu Roxana, care este de meserie make-up artist si chiar unul de exceptie.

close-up femeie blonda

Cele mai multe poze sunt close-up-uri, adica cap si umeri, unele mai stranse. Am folosit fundaluri diferite si haine diferite, incercand sa ramanem intr-un stil simplu, elegant si eficient.

doar fata

Iluminarea clasica clamshell pentru astfel de fotografii este foarte buna pentru a accentua pometii si umbrele, dar scoate in evidenta cele mai mici imperfectiuni ale pielii si obliga la un retus laborios, foarte asemanator celor din reviste.

portret intre doua culori

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*