Claudiu Studio Foto

Sesiune foto de noapte

Fotomodele isi pot diversifica portofoliu si cu fotografii facute noaptea, in aer liber, in sesiuni foto tinute in diverse locatii care prezinta interes prin iluminarea ce se gaseste la fata locului.

fotomodel noaptea in parc

Este adevarat ca noaptea este mai dificil de tras, deoarece in anumite zone, cu lumina putina, camera focuseaza mai lent, uneori nu vad ce anume face modelul. De multe ori aparatul trebuie pus pe trepied, pentru expuneri mai lungi si asta limiteaza libertatea de miscare si de a incadra mai variat. Cu toate astea, consider ca merita efortul, pentru ca fotografiile de noapte au farmecul lor aparte.

Sedinta foto se poate face in parcuri, pe strada sau in orice alta locatie interesanta pentru iluminarea pe care o ofera pe timp de noapte. Din pacate, in Bucuresti exista multe cladiri emblematice lipsite de iluminare pe timp de noapte, iar altele au o iluminare prost gandita, care nu tine cont de particularitatile arhitectonice, sau de vecinatate.

De cele mai multe ori, noaptea este mai racoare decat ziua si de aceea fotomodelul trebuie sa se imbrace mai gros. Nu este o problema vara, dar primavara si toamna, daca se intentioneaza a se lucra cu haine subtiri si exista riscul ca modelului sa i se faca frig, atunci voi asigura o haina mai calduroasa care va fi pusa intre cadre, pentru a da posibilitatea modelului de a se incalzi.

fotomodel pe banca in parc noaptea

Pentru aceasta fotografie am folosit un blit de studio si un softbox mare pentru a ilumina fotomodelul si am expus cadrul pentru lumina existenta in parc, care creeaza un fundal interesant. Practic cu exceptia modelului care este iluminat de mine, orice altceva este iluminat de luminile din parc.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*