Claudiu Studio Foto

Sesiune foto in restaurantul Linea

Cu ocazia unui eveniment de moda organizat la restaurantul Linea din Bucuresti, am fost solicitat sa fac cateva fotografii cu extrase din colectiile unor participanti. Restaurantul este un amestec de verdeata cu stalpi de metal si multe ferestre spre cer. Din pacate, cerul era acoperit si folosirea ferestrelor ca decor nu aducea nici un plus.

model in leggins imitatie piele si geaca de piele
Fotomodelul Andreea a purtat niste leggins imitatie de piele, o rochie roz de panza si o geaca de piele cu model. Tinuta vestimentara a fost completata cu bocanci negri inalti, intregind aspectul non-conformist.

Urmatoarele imagini au fost realizate in acelasi loc, in preajma unui stalp de metal.

Fotomodel in rochie roz pozand la stalp

Dand jos geaca de piele, Andreea arata ca rochia roz poate fi purtata ca atare, manecile ample fiind singur element surprinzator.

Geaca de piele purtata de un fotomodel

Aici puteti observa combinatia geaca de piele si pantaloni, fara rochia roz. Geaca este purtata direct peste sutien, fara nimic altceva pe dedesubt.

Rochie larga purtata de un fotomodel in Linea

Aceasta rochie, creponata pe alocuri, foarte larga si lunga pana peste genunchi, a fost purtata de fotomodelul Patricia si pozata langa acelasi stalp metalic.

Fotomodel cu rochie creponata lunga si larga

In toata acesta sesiune am folosit o abordare clasica, aducand lumina pe directia modelului si cerand modelelor atitudini si posing relativ cuminte. Nu am avut in intentie sa pun mai mult in valoare locatia, dar nici n-am facut abstractie de ea.

 

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*