Claudiu Studio Foto

Sesiune haine casual – jeans

Aceasta sedinta foto scurta a avut ca scop fotografierea catorva haine ale unei creatoare, Alina, folosind fotomodelul Andreea.
Hainele, care trebuiau fotografiate erau casual: geaca de blugi, hanorac negru, pantaloni imitatie de piele, tricou negru. Bocancii au fost incaltamintea preferata a creatoarei de moda. Locul ales pentru sedinta foto a fost restaurantul Linea. Pentru ca hainele imi inspirau modernism, am cautat o zona urbana si doar scara metalica, care ducea spre acoperis era singura optiune, in acest caz.

Lumina naturala era putina, fiind innourat afara si cadea de sus, ceea m-a determinat sa instalez o lumina principala in interiorul scarii. Pentru lumina principala am folosit un softbox mare. Apoi mi s-a parut ca mai am nevoie de o lumina de umplere si am adaugat un alt softbox in apropierea camerei foto. Am mai adaugat pentru mai multa tridimensionalitate inca o lumina de contur, in afara scarilor.

Andreea este un fotomodel cu care se lucreaza usor, asa ca ne-am pus pe treaba.

fotomodel cu geaca de blugi pe scara

Balustradele metalice mi-au dat cateva diagonale foarte utile pentru o compozitie mai puternica. Plasele metalice au adaugat textura, ca si podeaua metalica cu striatii. Pentru a accentua aspectul urban am tonat imaginea spre albastru.

Cu geaca umflata fotomodel pe scara metalica

Deoarece geaca avea un model interesant pe spate, am cautat o pozitie si o atitudine care sa-i permita Andreiei sa expuna aceasta zona.

fotomodel cu geaca zambind

Clientul si-a dorit un singur zambet in toate pozele si Andreea l-a produs cu dezinvoltura.

fotomodel cu fata aproape de balustrada

Fotografia de mai sus nu este chiar una de moda, dar totusi mi-au placut mult diagonalele facute de balustrade si de acoperis.

fotomodel cu bandana si hanorac stand pe scara

Acelasi hanorac negru de mai devreme a fost accesorizat cu o bandana si tragand cu o distanta focala scurta am pus un accent si pe bocanci.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*