Claudiu Studio Foto

Studio foto

Astfel de fotografii pot fi obtinute in studio foto, cu fotomodele sau cu persoane obisnuite.

studio foto cu balerina

balerina in studio

fotomodel in studio

sitar in studio

cantaret sitar

 

Studioul meu foto nu este mare, dar este bine dotat. Este situat aproape de centru Bucurestiului si este usor accesibil, chiar din bulevard.

Sunt disponibile fundaluri de carton, special folosite in fotografia in studio, in culori diferite: alb, negru, gri, galben, grena, rosu, albastru. In plus, prin folosirea de lumini colorate se pot crea diverse efecte de culoare pe fundal. Ca elemente de decor se pot folosi scaune, scaun de bar, fotoliu, iar daca se renunta la fundalurile de carton se pot folosi draperii si perdele, pe jos fiind parchet (se pot adauga mochete mici). In cazuri speciale, se pot face la comanda si decoruri mai elaborate, dar care ridica costurile. Nu am foarte multe elemente de recuzita, dar pot folosi o chitara electrica, o minge de basket, umbrele, ochelari de soare si alte diverse obiecte casnice.

Ca in orice studio foto, care se respecta, sunt disponible o multime de lumini si modificatori de lumina (softboxuri, grid-uri, umbrele, beauty dish, stative, etc.) care pot crea orice tip de iluminare util in fotografierea de persoane sau de produse. Daca doriti sa aflati mai multe despre dotarea tehnica urmati linkul urmator studio foto profesional.

In studio, in cazul fotomodelelor, imi place sa adaug putin mister, folosind un procedeu fotografic numit „low key”, foarte potrivit modelelor feminine, dar si barbatilor. Toate imaginile de mai sus au fost realizate in tehnica low key. Gasiti detalii despre sedinte in sectiunea de fotomodele.

Folosesc studioul nu numai pentru fotomodele, ci si pentru fotografia de portret sau de produs.

Pentru filmari folosesc fundal cromakey (albastru sau verde) pentru a putea inlocui fundalul si a decupa subiectul, daca este nevoie. Se poate inregistra si vocea separat sau in sincron cu imaginea. De asemenea, folosesc lumini separate, special construite pentru filmari.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*