Claudiu Studio Foto

Clipuri video de prezentare a firmei sau serviciilor

In era Web2.0 multe companii au nevoie de filmulete de prezentare a activitatii din firma sau a serviciilor prestate. Aceste clipuri video sunt foarte utile pentru distributia in retelele de reclama online, pentru promovarea pe facebook, pentru imbunatatirea experientei utilizatorilor care intra pe website-ul companiei, pentru promovare pe youtube, pentru prezentari, conferinte sau semniarii.

O prezentare video poate contine si animatii, grafice, fotografii si bineinteles imagini in miscare, asortate cu muzica, comentarii si efecte speciale. Se pot folosi persoane reale sau actori, necunoscuti sau personalitati. Se pot inregistra dialoguri in direct sau se pot inregistra voci din off. Se poate filma in studio sau se poate trage in locatii alese de client. Paleta de procedee tehnice si artistice este practic nelimitata, sau mai bine spus, limitata doar de buget.

Folosim camere DSLR, care ne ajuta sa avem o viziune cinematografica si folosim echipament profesional de iluminare si inregistrare a sunetului pentru a obtine o calitate cat mai buna a imaginii si a sonorului.

Pentru a reduce costurile si a fi eficienti, incercam sa inregistram totul intr-o singura zi. Tot pentru a pastra costurile scazute, facem o sedinta de pre-productie, in care stabilim care este locatia sau locatiile in care se va trage, care sunt cadrele necesare, cine va aparea in cadru, ce trebuie sa spuna. Intotdeauna se intocmeste un scenariu care este aprobat de client si pe baza lui se face filmul de prezentare.

Pentru ca sunt foarte multe variabile care influenteaza pretul, va rugam sa ne contactati pentru a obtine o cotatie de pret. Ca un exemplu, oricare dintre videoclipurile de mai sus a costat 150 Euro (filmare in locatie, doua lumini, inregistrare sunet in direct cu microfon shotgun, inregistrare voce din off, montaj, nu s-au folosit actori, muzica royalty free).

Spread the love

O parere despre “Clipuri video de prezentare a firmei sau serviciilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*