Claudiu Studio Foto

Album de familie

Acest articol va demonstreaza ca albumul foto poate fi facut nu numai la nunta sau la botez, ci si in urma unor sedinte foto efectuate in studio si acasa.
O familie mare si fericita vine in studio si in acest fel rezulta o multime de imagini reusite.

familie mare in studio

Prima este o fotografie in picioare, cu toata familia, in care se poate vedea inaltimea naturala a fiecaruia, evident copii sunt mai mici, iar mezina este cea mai scunda.

familie sezand

Scotand bunica din cadru si asezand familia pe scaune am mai obtinut o imagine interesanta, cu o structura piramidala, avand parintii ca piloni de baza.

bunica iubita

Am aratat in aceasta poza cat de mult este iubita bunica de catre cei trei nepoti, care se grabesc sa o sarute pe obraz.

parinti iubitori

Parintii au primit o postura separata in care sa vada relatia lor frumoasa. Mama este cea care a hotarat, in familie, ce haine sa poarte fiecare, iar faptul ca, aici, amandoi poarta alb nu este intamplator.

Bineinteles ca s-au facut mai multe fotografii in studio ce nu vor fi aratate toate aici din lipsa de spatiu.

Familia avea o casa superba la marginea Bucurestiului, de aceea am profitat de acest lucru pentru a face o sedinta foto in respectiva locatie si de a trage diverse cadre in interior sau in exterior, in curte.

familia in curte pe banca

Si cainele familiei a tinut sa apara in poza din curtea casei, desi nu a reusit sa aiba o postura cuminte la comanda „sezi”.

familia pe canapea

Canapeaua din living era suficient de incapatoare pentru toata familia, dar am preferat sa pun tatal intr-o pozitie dominanta, asa cum ii sade bine unui cap de familie.

mama citeste o carte

Intr-un moment de relaxare, mama, iubitoare de literatura de calitate poate citi un roman pe aceeasi canapea din livingroom, indiferent de momentul zilei.

tatal cu probleme de serviciu

Tatal mai rezolva din problemele de serviciu in biroul sau auster.

fetita la pian

Una din fetite exerseaza la pian in celalalt capat al living-ului.

baiat la pian

SI baiatul canta la pian, dar nu va ganditi la ceva clasic, mai degraba spre jazz.

parinti pe canapea

Canapeaua este si locul favorit unde parintii se intalnesc seara, la un pahar de vin, povestindu-si intamplarile de peste zi.

parinti la focul din semineu

In serile mai reci parintii pot sta in fata semineului cu un pahar de vin in mana. Si ce poate fi mai romantic…?

DIn aceste doua sedinte, combinate, a rezultat un album foto mare, de 54 de pagini, care acum sta la loc de cinste in living-ul familiei.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*